De leukste spelletjes voor op het schoolplein!

Bij pleinplezier.nl hebben we speciaal voor u een aantal stoere schoolpleinspellen in ons assortiment pleinspelen opgenomen. Ideaal dus voor educatieve schoolpleinversiering op het schoolplein.  Leerzame en educatieve schoolpleinplakkers aanbrengen is op vrijwel elke ondergrond mogelijk, zoals asfalt of stoeptegels. Deze milieuvriendelijke en permanente pleinstickers worden gemaakt van een voorgevormd thermoplast materiaal. Dit materiaal wordt ook gebruikt bij het aanbrengen van wegmarkeringen. We hebben pleinspelen zoals een letterrups, letterspel, rekenspellen, klokspel, cijferslang of twisterspel en nog vele andere leuke spellen voor op het schoolplein. In onze webshop kunt u deze spellen eenvoudig bekijken, bestellen en betalen.

U kunt de spellen bestellen in de webshop zonder montage door Pleinplezier; de vermelde prijs is excl. BTW. De kosten voor verzending zijn hierbij inbegrepen. Bij deze optie kunnen wij geen garantie bieden over de aangebrachte producten.

U kunt er ook voor kiezen om de spellen door ons te laten monteren. De vermelde prijs is incl. montage, excl. BTW en excl. voorrijkosten. Bij het plaatsen van uw bestelling berekenen we aan de hand van uw postcode automatisch de voorrijkosten. Deze worden dan direct weergegeven bij de totaalprijs. U ziet dus direct de totaalprijs incl. voorrijkosten en incl. montage.

Pleinplezier biedt u de volgende betaalmogelijkheden; iDeal en PayPal.

Betaling op factuur is ook mogelijk voor scholen, bedrijven en stichtingen. Neem hiervoor contact met ons op. Stuur eenvoudig een mail naar info@pleinplezier.nl, vul het contactformulier in of bel tijdens kantooruren met Guido – 06-12873736

Heeft u interesse in meerdere spellen, informeer dan naar voordelige staffelprijzen.