pleinplezier.nl is uw partner in het aanbrengen van professionele pleinspellen, verkeerspleinen en renbanen op o.a. schoolpleinen, bij stichtingen, overheidsinstellingen en kinderdagverblijven.

U wilt met uw school, vereniging of organisatie professioneel voor de dag komen?
Wij vertalen uw wensen en eisen naar een passend concept!
Met veel passie en liefde voor ons vak dragen we al jaren bij aan het bevorderen van een unieke identiteit.
Onze kracht is het fabriceren en monteren  van schoolpleinversieringen, pleinspellen, verkeerspleinen en renbanen op schoolpleinen, bij kinderdagverblijven en andere recreatieve terreinen. Deze kleurrijke en creatieve schoolpleinversieringen moeten bijdragen aan het bevorderen van beweging bij kinderen.

We verbinden vol trots onze naam aan ons uitgebreid pakket van producten en zijn dagelijks bezig met het leveren en aanbrengen van onze producten. Of het nu gaat om een hinkelspel, verkeersplein of renbaan; ons doel is om jeugd meer te laten bewegen. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u een zeer breed scala aan producten aanbieden.

Willen jullie ook meer pleinplezier?
Wij denken graag met u mee en maken graag een plan ter verfrissing of vernieuwing van uw schoolplein. Voor meer informatie bel tijdens kantooruren met Guido;  06-12873736 of neem contact met ons op